MCCM Travel AB
Om oss

MCCM Travel AB


MCCM Travel AB är ett resebolag startat som en fortsättning på Martin och Christians projekt MCCM2020.

Projektet MCCM2020 har inte kunnat genomföras som planerat pga. covid-19. Läs mer projektet under MCCM2020? .

 

Vi är 6 kollegor i MCCM Travel AB, som drivs av friheten att köra hoj och att göra det tillsammans. Vår bakgrund och våra olika erfarenheter ger oss ett fantastiskt utgångsläge att göra det vi gör. Vårt ”gäng” har erfarenheter från resebranschen, film & foto, mekande, IT, utbildning/fortbildning och sjukvård. Detta gör oss till det vi är idag.  

 

MCCM Travel erbjuder resor i olika format både inom och utanför Sverige, både endagturer och resor på 2-3 dagar. Vi erbjuder god service för att ge en bra upplevelse för deltagarna. 


Vill du se om detta stämmer? Gör som många andra, häng med oss på en resa och upplev ! ! ! 

 

Väl mött 

 

Martin  Christian  Johan  Andreas  Jesper  Dan  Lisen

Martin Larsson 

Tour Guide - Instruktör


VD i MCCM Travel AB och en av grundarna av MCCM tillsammans med Christian. Martin har mångårig erfarenhet inom turistbranschen, som guide i Europa. MC har han kört sedan föräldrarna tillät första MC-körkortet 1997. Till vardags jobbar Martin på trafikskola. Martin planerar våra resor och är även aktiv Tour Guide. Martin har aldrig en lugn stund.


Inget projekt är för stort eller för litet.


Projekt MCCM2020? tillsammans med Christian

Christian Bramsner

Tour Guide - Instruktör 


Grundare av MCCM tillsammans med Martin. Christian är till yrket MC-instruktör och jobbar även som Tour Guide på våra specialresor. När han inte kör hoj, sysslar han mycket med fotografering och filmning - både med kamera och drönare. Man kan räkna med att det kommer ett trevligt minne i form av en film efter genomförd resa.


Vår mästare i GPS-kunskap.


Projekt MCCM2020? tillsammans med Martin

Johan Haak

Tour Guide - Instruktör


Johans passion är sedan många år att bygga hoj, och då är det Harley Davidson som gäller. Han jobbar som MC-instruktör och är även Tour Guide på våra resor. Johan är den man frågar om ”mek”-råd och om man rent allmänt behöver hjälp med något.


Allt sker alltid med ett leende!

Andreas Söderlund

Tour Guide - Instruktör


Andreas var tidigare MC-instruktör och utbildar sig nu till inspektör. Han kör gärna hoj privat och hans intresse finns i både Harley Davidson och äventyrshoj. Andreas är personen som oftast inte syns, men som alltid finns där.


Bidrar stort till kvalitet och att gruppen är på topp.

Jesper Brandt

Tour Guide - Instruktör


Jesper tog sitt MC-körkort 6 månader efter bilkörkortet och har därefter suttit mer på hojen än i bilen. Efter tiden som trafiksoldat i försvaret blev det även trafik i arbetslivet. Till vardags jobbar Jesper som MC-instruktör. Om humöret får välja så blir det helst en dammig grusväg där gasen får bakhjulet att snurra betydligt fler varv än det egentligen är byggt för.


Körstilen på grusvägar har gett honom smeknamnet ”snurresprätt”.

Dan Ditlevsen

Tour Guide - Instruktör


Dan är vårt inbitna IT-snille och har en lång bana inom IT-branschen innan trafik tog över. MC-körkortet förverkligades senare i livet och därefter har MC-körning blivit en stor passion. En veckas ledighet med nytaget MC-kort gav ett snabbt och lätt besök på Nordkapp. Dan utvecklar sig gärna som MC-förare och utmanar sig i både nya och kända situationer på olika underlag. Dan arbetar till vardags som MC-instruktör.


Allt som är tekniskt går att lösa.

Lise-Lott Ditlevsen

Tour Guide - Web master


Lisen ansvarar för vår hemsida och kör som Tour Guide på våra resor. Hon har ett stort intresse i BaseCamp och rutter, och gillar ordning och reda. Efter en säsong som passagerare tog hon själv MC-körkort. Första säsongen gav en tur till Danmarks yttre hörn och sedan en vända till Nordkapp. Livet är härligt när hon kan styra hojen vart hon vill. Till vardags jobbar Lisen inom IT.


Kör gärna långt, länge och på okända vägar - resan är viktigare än målet.